Begeleiding

Jij bepaalt hoe we je kunnen helpen

Onze begeleidingsmogelijkheden sluiten aan op de wensen van elke HBO student die een economische opleiding volgt. Met de vrij toegankelijke scriptie-sprints loodsen wij je door het schrijfproces. 

Jij kiest of je jouw uitwerking door ons wilt laten beoordelen. Daarmee verkrijg je meer zekerheid dat dit onderdeel van je scriptie goedgekeurd kan worden.

En met onze snelle diagnose wijzen wij je de weg als je ergens in het scriptieproces vastloopt, zoals bij een afgekeurd plan van aanpak of een afgekeurde scriptie. 

Scriptie-sprints laten beoordelen

SnelSlim laat met de voorbeeldscriptie zien wat je moet doen. En de instructie in de scriptie-sprint legt uit hoe je dat moet doen. Maar heb je het dan uiteindelijk wel goed gedaan? 

Om daar zekerheid over te krijgen kun je een scriptiesprint door ons laten beoordelen. Dan heb je meer zekerheid dat je scriptie op dit onderdeel goedgekeurd kan worden. 

Onder elke scriptie-sprint vind je de knop om dat makkelijk aan te vragen. Nadat je de aanvraag hebt ingediend ontvang je een mail met een factuur voor €49 en het verzoek je opdracht te mailen. Binnen drie werkdagen na betaling krijg je dan per mail de beoordeling. Daarin zit jouw document met wijzigingen en opmerkingen waarmee jij weer verder kan.

Abonnement

Denk je dat je vaker onze feedback wil vragen? Of wil je intensiever begeleid worden? Dan is een abonnement gunstiger. Dat kost vanaf €195,- per maand. Zie het tarievenoverzicht voor de mogelijkheden. 

Vastgelopen met je PvA of scriptie?

Is je plan van aanpak of je scriptie afgekeurd? Weet je niet meer hoe je verder kunt? Wij helpen je  snel weer op weg. Met onze snelle diagnose kunnen wij aangeven hoe je weer verder kunt. 

Upload je plan van aanpak of scriptie en voeg een eventuele beoordeling erbij. Je ontvangt van ons dan een factuur. Binnen drie werkdagen na betaling krijg je een rapportage van de verbeterpunten. Daarop volgt een telefoongesprek waarin een nadere toelichting wordt gegeven.

Vraag nu een snelle diagnose aan vanaf €75,-.

Ik heb het gered! ik ben eindelijk klaar! Wat een opluchting, niet normaal. Onwijs bedankt!! Ben echt zóóó ontzettend blij!!
Joris
GESLAAAAAAGD!!! Wat een opluchting en blijdschap. Eindelijk kan ik dit hoofdstuk afsluiten. Heel erg bedankt voor alle hulp en steun. Ik kan oprecht zeggen dat het me zonder Snelslim nooit gelukt was. Bedankt!!
Elvin
Thanks Snelslim voor wederom een hoop feedback waar ik wat mee kan.
Stijn
Sluit menu