Over Snelslim

Wij helpen graag studenten die bij hun hogeschool niet verder komen met hun scriptie. Dat doen wij omdat wij weten hoe frustrerend dat kan zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat elke HBO student een afstudeerscriptie kan schrijven. Daarom hebben wij de scriptie-sprints ontwikkeld.

Deze methode helpt je een degelijke scriptie te schrijven, die voldoet aan alle eisen die vanuit de NVAO aan een scriptie gesteld worden.

De scriptie-sprints zijn ontwikkeld door Luc Brouwer, de oprichter van Snelslim. Jarenlang zag hij hoe onduidelijke instructie en inefficiënte begeleiding leiden tot onacceptabele vertraging in het afstudeerproces. Terwijl het eigenlijk heel simpel is: laat de student zien wat die moet doen en hoe die dat moet doen.

De scriptie-sprints zijn het resultaat van jarenlange ervaring in het begeleiden van studenten in bachelor en master onderwijs bij economische en bedrijfskundige opleidingen.

Ik heb het gered! ik ben eindelijk klaar! Wat een opluchting, niet normaal. Onwijs bedankt!! Ben echt zóóó ontzettend blij!!
Joris
GESLAAAAAAGD!!! Wat een opluchting en blijdschap. Eindelijk kan ik dit hoofdstuk afsluiten. Heel erg bedankt voor alle hulp en steun. Ik kan oprecht zeggen dat het me zonder Snelslim nooit gelukt was. Bedankt!!
Elvin
Thanks Snelslim voor wederom een hoop feedback waar ik wat mee kan.
Stijn
Sluit menu